'AZ-huurling kan het niet waarmaken in Alkmaar en kan na een halfjaar weer weg'

'AZ-huurling kan het niet waarmaken in Alkmaar en kan na een halfjaar weer weg'

Gepubliceerd: zondag 11 november 2018 om 10:24zo 11-11-2018 om 10:24

Dorin Rotariu heeft nog niet bepaald kunnen overtuigen tijdens zijn eerste weken in dienst van AZ. De Roemeense Club Brugge-huurling kwam dit seizoen tot slechts tachtig Eredivisie-minuten, verspreid over zes wedstrijden, en gaat mogelijk alweer vertrekken uit Alkmaar.

Het Roemeense Digisport meldt dat Steaua Boekarest belangstelling heeft voor de 23-jarige buitenspeler. Voorzitter Gigi Becali lijkt Rotariu, die een verleden heeft bij stadgenoot Dinamo Boekarest, in de winterstop naar de Roemeense hoofdstad te willen halen.

Rotariu staat nog tot de zomer van 2020 onder contract bij Club Brugge, maar de Belgische landskampioen lijkt niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Blauw-Zwart wil naar verluidt een bedrag tussen de 2 en 2,5 miljoen incasseren euro voor de vleugelaanvaller.

In België lijkt Rotariu ook niet veel toekomst te hebben. De vijfvoudig international van Roemenië werd in januari 2017 ingelijfd door Club Brugge, maar kon nooit indruk maken in het Jan Breydel Stadion. Afgelopen seizoen werd hij al uitgeleend aan Excelsior Moeskroen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws