Onzeker perspectief voor Sinkgraven na jaar (!) afwezigheid: Terugslagen gehad

Onzeker perspectief voor Sinkgraven na jaar (!) afwezigheid: "Terugslagen gehad"

11-11-2018 12:14
40

Edwin Olde Riekerink, de zaakwaarnemer van Ajacied Daley Sinkgraven, hoopt en verwacht dat de linkspoot 'binnen afzienbare tijd weer fit is'. Sinkgraven kwam dit seizoen nog geen minuut in actie namens Ajax. Zijn laatste duel dateert van november 2017. 

Volgens Olde Riekerink is Sinkgraven 'ontzettend gemotiveerd'. "Hij is lang geblesseerd geweest, heeft terugslagen gehad. Maar nu gaat het goed met Daley", aldus de spelersmakelaar in gesprek met de NOS

Tijdens zijn langdurige absentie versterkte Ajax zich met Daley Blind en Nicólas Tagliafico. De Argentijn is inmiddels de onbetwiste nummer één op de linksbackpositie. Dat lijkt slecht nieuws voor de 23-jarige Sinkgraven, maar Olde Riekerink ziet de situatie niet somber in.

"Zijn trainingsactiviteiten worden uitgebreid en zijn prioriteit is om volledig met de groep mee te trainen. Daley hoopt binnen afzienbare tijd weer fit te zijn."

Sinkgraven werd in januari 2015 door Ajax overgenomen van sc Heerenveen. Onder Peter Bosz werd de linkspoot omgeturnd tot vleugelverdediger.