'Ik hoefde niet lang nadenken: mijn toekomst ligt nog steeds bij Feyenoord'

'Ik hoefde niet lang nadenken: mijn toekomst ligt nog steeds bij Feyenoord'

11-11-2018 20:56
20

Sven van Beek is blij met zijn nieuwe contract bij Feyenoord. De week kreeg een passend einde: zondag had hij een basisplaats in de gewonnen uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (0-2).

"Ik vind dat ik een uitstekende wedstrijd heb gespeeld. Ik was aanwezig. Ik denk ook dat dat moet als je jezelf weer wilt laten zien", zegt Van Beek voor de camera van RTV Rijnmond. Hij verving de zieke Eric Botteghin en vormde samen met Jan-Arie van der Heijden het centrum van de defensie.

De verdediger zette deze week zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. Lang hoefde hij niet te twijfelen. "Feyenoord is een fantastische club. Ik ben hier opgegroeid. Ik hoefde dan ook niet lang nadenken. Mijn toekomst ligt nog steeds bij Feyenoord."

Van Beek (24) kwam dit seizoen nog maar vijf keer in actie voor Feyenoord. De Feyenoorder, die ruim 5,5 jaar geleden zijn debuut maakte in een bekerwedstrijd tegen PSV, speelde tot nu toe 130 officiële wedstrijden in de hoofdmacht. Hij kwam daarin vijf keer tot scoren.