PSV en Ajax uit het zicht: 'Ik heb niet eens gekeken naar de uitslagen, zinloos'

PSV en Ajax uit het zicht: 'Ik heb niet eens gekeken naar de uitslagen, zinloos'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 07:33ma 12-11-2018 om 07:33

Feyenoord hield zondag bij Heracles Almelo (0-2) voor het eerst in veertien wedstrijden de nul en heeft meer punten dan vorig seizoen na twaalf speelronden, maar niemand heeft het in Rotterdam over de landstitel. Dat bekent Calvin Verdonk.

De linksback van Feyenoord, in Almelo goed voor de assist bij de 0-2 van Jens Toornstra, beseft dat er op dit moment weinig te beginnen is tegen PSV en Ajax. "Om eerlijk te zijn heb ik niet eens gekeken naar de uitslagen van PSV en Ajax", aldus Verdonk in het Algemeen Dagblad. "We wisten dat we van Heracles moesten winnen om de derde plek stevig in handen te krijgen. Nee, verder kijken we nu niet. Dat is zinloos."

Verdonk is in de tussentijd bezig aan een opmerkelijke opmars bij Feyenoord. Ruim drie jaar na zijn debuut in De Kuip lijkt hij alsnog door te breken. "Nee, eerlijk gezegd had ik niet meer gedacht dat ik basisspeler zou kunnen worden bij Feyenoord. Maar je ziet het", aldus Verdonk, die de zwaar geblesseerde Ridgeciano Haps vervangt. Hij hield tegen Heracles concurrent Tyrell Malacia buiten de basis.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws