Dolberg reageert op 'this guy' Kieft: Het is raar om dat te zeggen

Dolberg reageert op 'this guy' Kieft: "Het is raar om dat te zeggen"

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 07:58ma 12-11-2018 om 07:58

Kasper Dolberg is niet tevreden over zijn aandeel in het huidige seizoen van Ajax. De teller staat op zes doelpunten, maar dat hadden er volgens de Deense spits meer moeten zijn.

Ajax won zondag met 1-7 van Excelsior en Dolberg scoorde één keer. "We hadden meer moeten scoren, ik zeker", reageert de Ajax-spits stoïcijns in de Volkskrant. "Ik ben niet honderd procent blij met hoe het gaat. Ik speel in een goed team."

Het is anders voor Dolberg, die door de aanwezigheid van Dusan Tadic en Hakim Ziyech niet snel meer een afgemeten voorzet krijgt vanaf de zijkant. "Natuurlijk heeft dat wat minpunten. Ik ben niet zoveel aan de bal als daarvoor. Ik moet meer focussen om op het juiste moment op de juiste plek in het strafschopgebied te zijn."

In de Champions League-wedstrijd tegen Benfica (1-1) viel Dolberg buiten de basis. "Natuurlijk is dat een probleem voor me, al ben ik niet boos op de trainer", zegt hij. Op de bewering van Wim Kieft, die onlangs zei dat Dolberg misschien wel té goed heeft gespeeld in zijn eerste seizoen, reageert hij: "Hij lijkt me een erg slimme man, this guy. Ik denk niet dat je beter kan spelen dan je bent. Het is raar om dat te zeggen. Ik moet proberen dat niveau weer te halen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws