Schöne kijkt met een schuin oog naar PSV: 'Komen nu wel moeilijke wedstrijden aan'

Schöne kijkt met een schuin oog naar PSV: 'Komen nu wel moeilijke wedstrijden aan'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 08:14ma 12-11-2018 om 08:14

Lasse Schöne baalt dat PSV nog altijd foutloos is. De Deense middenvelder van Ajax is content over de reeks die de Amsterdammers neerzetten, maar vindt het jammer dat die resultaten Ajax niet dichterbij de Eindhovenaren brachten.

Ajax stelde tussen de interlandperiodes in oktober en november de volgende bekerronde veilig, zette een grote stap naar overwintering in de Champions League en haalde in de eredivisie twaalf punten uit vier wedstrijden met een doelsaldo van 16-1. "Het is frustrerend dat we deze periode alleen maar vier doelpuntjes dichter bij PSV zijn gekomen", zegt Schöne tegen de Telegraaf.

"PSV is op dit moment gewoon ook erg goed bezig", vervolgt de Deen. "Het zijn twee ploegen die het geweldig doen. Gelukkig krijgen we PSV nog thuis, maar we beseffen dat zelfs een overwinning dan niet genoeg is en dat zij nog een misstap zullen moeten begaan."

Schöne hoopt stiekem dat die misstap er aan zit te komen. De Eindhovenaren spelen na de interlandbreak immers nog uit tegen Feyenoord en Heracles en thuis tegen AZ.  "Laten we hopen dat ze dit seizoen niet 34 keer winnen. PSV maakt op dit moment gewoon een prima reeks, maar volgens mij komen er nu wel moeilijke wedstrijden aan. Hopen dat ze een keer punten laten liggen."

Exclusief: Schöne doet oproep: "Lekker als wij een keer eerder zouden spelen dan PSV"

Poll

Wie wordt kampioen?

(1660 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws