Ten Hag komt met 'heuglijk' Veltman-nieuws tijdens Ajax TV: Dat is prachtig

Ten Hag komt met 'heuglijk' Veltman-nieuws tijdens Ajax TV: "Dat is prachtig"

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 19:58ma 12-11-2018 om 19:58

Joël Veltman kan na lang blessureleed eindelijk zijn rentree maken op de Ajax-training. Hoofdtrainer Erik ten Hag liet maandagavond bij Ajax TV weten dat hij de ex-aanvoerder in de loop van de week weer op De Toekomst verwacht.

Veltman scheurde in april zijn kruisband af, werd aan zijn knie geopereerd en werkte sindsdien in Zeist aan zijn revalidatie. Maar er is licht aan het einde van de tunnel voor de 26-jarige verdediger. "Ik heb heuglijk nieuws", aldus Ten Hag bij Ajax TV. "Morgen (dinsdag, red.) komt Joël Veltman ook naar De Toekomst. Die gaat zijn eerste stappen weer maken in de teamtraining, dus dat is prachtig."

Tem Hag blikte ook terug op de uitwedstrijd tegen Excelsior. Hoewel Ajax een 1-7 overwinning meenam uit Kralingen, had de trainer opvallend veel kritiekpunten. "De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we een aantal counters hebben toegelaten: dat mag niet en dat kan niet. Dat moeten we eisen van onszelf. Er mag geen gemakszucht in komen, maar dat zag ik wel in de tweede helft. We hadden tot een nóg hogere score kunnen komen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws