Debutant Chong stelt zichzelf voor: Ik speel in Engeland bij Manchester United

Debutant Chong stelt zichzelf voor: "Ik speel in Engeland bij Manchester United"

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 22:27di 13-11-2018 om 22:27

Tahith Chong debuteert in de selectie van het Jong Oranje van Erwin van de Looi. De aanvaller van Manchester United stelt zichzelf voor voor de mensen die hem niet kennen.

"Ik speel in Engeland bij Manchester United. Ik weet niet waar ze me van zouden kunnen kennen, maar als je een beetje op het internet kijkt kun je wel wat vinden", zegt de oud-speler van Feyenoord tegen FOX Sports. "Ik ben een buitenspeler die ervan houdt om zijn mannetje te passeren. Tot nu gaat het goed. Ik geniet er moment van om met het eerste te trainen of bij de wedstrijdselectie te zitten. Dat zijn mooie ervaringen."

"Meestal train ik twee á drie keer in de week met het eerste mee. Dat is een jongensdroom. Je speelt samen met grote spelers als Paul Pogba en Anthony Martial. Van zulke spelers kun je alleen maar leren."

Chong heeft een duidelijk doel gesteld voor zichzelf. "Natuurlijk wil iedereen in het eerste spelen. Daar ga ik nu voor. Als ik er dicht bij zit moet ik er hard voor blijven werken en dan is het kijken wat de toekomst brengt. Het hangt uiteindelijk van mezelf af, hoe ik presteer. Je kunt niet zeggen hoe dicht bij je bent, maar als je meetraint zit je aardig in de buurt."

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws