'Spurs komt in actie en wil 'nieuwe Gerrard' vastleggen voor 40 miljoen euro'

'Spurs komt in actie en wil 'nieuwe Gerrard' vastleggen voor 40 miljoen euro'

14-11-2018 08:52
12

The Sun pak deze week groot uit met het nieuws dat Tottenham Hotspur bereid is om in januari tientallen miljoenen euro's te betalen voor Nicolo Barella. De Italiaanse middenvelder van Cagliari staat te boek als één van de grootste talenten van Europa. 

Spurs-manager Mauricio Pochettino gaf onlangs aan dat zijn club van plan is om zaken te doen op de winterse transfermarkt. Afgelopen zomer was Tottenham de enige club in het Engelse profvoetbal die geen enkele nieuwe speler aantrok. Nu de selectie van Pochettino geplaagd wordt door blessures, is de nood aan de man. Onder meer Mousa Dembélé is voorlopig niet inzetbaar. Eerder waren middenvelders Victor Wanyama en Harry Winks lang uit de roulatie. 

Barella debuteerde eerder dit jaar in de nationale ploeg van Italië. De spelmaker wordt in zijn vaderland gezien als één van de grootste talenten van dit moment. Ook Juventus, Manchester United, Chelsea en Arsenal zouden Barella op de voet volgen. Boulevardkrant The Sun omschrijft de international als 'de nieuwe Steven Gerrard'. Cagliari verlangt naar verluidt zo'n veertig miljoen euro voor Barella.