In het kort: Sneijder ontsnapt aan schorsing, Engelse scheids fluit Oranje

In het kort: Sneijder ontsnapt aan schorsing, Engelse scheids fluit Oranje

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 13:49wo 14-11-2018 om 13:49

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Rode kaart Sneijder geseponeerd
De rode kaart die Wesley Sneijder vorige week kreeg in de wedstrijd tussen zijn club Al-Gharafa en SC Qatar, is geseponeerd. De middenvelder moest het veld na een licht vergrijp verlaten. Vòòr zijn rode kaart besliste Sneijder met de 0-1 en 0-2 de wedstrijd eigenhandig in het voordeel van Al-Gharafa.

Engelsman Taylor fluit Nederland - Frankrijk
De Engelse arbiter Anthony Taylor leidt vrijdag de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk in de Nations League. Taylor wordt in Engeland gezien als één van de beste scheidsrechters van het moment. Afgelopen zondag had hij nog het duel tussen Manchester City en Manchester United onder zijn hoede. Eerder dit seizoen floot hij de wedstrijd tussen PSV en BATE Borisov in de voorronde van de Champions League.

Dinnage nieuwe bestuursvoorzitter Premier League
Susanna Dinnage is de nieuwe bestuursvoorzitter van de Premier League. Ze neemt het stokje over van Richard Scudamore. In gesprek met de BBC geeft ze aan verheugd te zijn met haar nieuwe rol. "Ik ben gemotiveerd deze fantastische rol op me te nemen. De Premier League betekent voor heel veel mensen erg veel." Dinnage begint in 2019 aan haar nieuwe baan. Ze was eerder werkzaam in de TV-industrie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws