'Brands zet hoog in met Everton en denkt aan vaste waarde Manchester United'

'Brands zet hoog in met Everton en denkt aan vaste waarde Manchester United'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 20:16wo 14-11-2018 om 20:16

Marcel Brands werkt aan een bijzondere deal voor Everton. Althans, dat meldt The Sun. De boulevardkrant schrijft dat The Toffees het vizier hebben gericht op Chris Smalling.

De verdediger van Manchester United beschikt over een aflopend contract op Old Trafford. Onderhandelingen over een nieuwe deal zijn gaande, maar met nog iets minder dan acht maanden te gaan begint de tijd te dringen. Verschillende Premier League-clubs zien daardoor hun kans schoon.

Volgens The Sun heeft Everton op dit moment de beste papieren. De club van technisch directeur Brands zou bereid zijn Smalling een financiële verbetering aan te bieden. De Engelse verdediger verdient op dit moment een slordige 102.000 euro per week.

Manchester United heeft overigens de optie om het contract van Smalling met één jaar te verlengen. Dat verandert echter niets aan de belangstelling van Everton. Brands schijnt in de winterse transferperiode al een poging te willen wagen. Smalling is basisspeler onder United-manager José Mourinho.

Poll

Zou Smalling een goede aankoop zijn voor Everton?

(835 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws