Gefrustreerde Locadia: 'Dat is wat mij boos maakt, het klopt gewoon niet'

Gefrustreerde Locadia: 'Dat is wat mij boos maakt, het klopt gewoon niet'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 09:33do 15-11-2018 om 09:33

Dat hij al ruim een jaar amper aan spelen toekomt bij Brighton & Hove Albion, maakt Jürgen Locadia 'boos'. Hij snapt niet waarom zijn manager hem geen eerlijke kans geeft. Dat laat de spits weten in een uitgebreid interview met De Telegraaf. 

Locadia (25) zint op een vertrek bij Brighton. Het gebrek aan speelminuten knaagt aan hem. "Ik denk er veel over na. En dan kijk ik eerst naar mezelf. Ik vind dat ik op trainingen en ook tijdens wedstrijden, hoe kort ook, laat zien wat ik in mijn mars heb. Deze trainer geeft topaankopen vaak eerst de tijd en ruimte om te wennen. José Izquierdo en Alireza Jahanbakhsh speelden aan het begin ook niet, maar nu wel. Maar ik wacht al een jaar."

In januari 2018 betaalde Brighton liefst zeventien miljoen euro aan PSV voor de spits. "De hele verhaallijn klopt niet. Dat is wat mij boos maakt. Ik was in februari fit, maakte doelpunten en speelde ook nog een goede wedstrijd tegen Manchester United in de FA Cup."

"Daarna heb ik nauwelijks gespeeld, terwijl ze me koste wat kost wilden hebben. In de zomer draaide ik een goede voorbereiding, maar tevergeefs. Dat klopt gewoon niet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws