Koeman in zijn nopjes met verhuizing Nederlands elftal: 'Het is geweldig'

Koeman in zijn nopjes met verhuizing Nederlands elftal: 'Het is geweldig'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 13:12do 15-11-2018 om 13:12

De internationals van het Nederlands elftal spelen volop spelletjes met elkaar. Het stemt Ronald Koeman tevreden. De Oranje-bondscoach geniet ervan.

"Ik vind het leuk dat mijn spelers dingen samen doen. Ik ben zelf ook van de spelletjes, maar niet van de spelletjes die de spelers spelen", aldus Koeman op de persconferentie, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Ze zijn veel bij elkaar en leren elkaar beter kennen. Dat is alleen maar goed."

De bondscoach ziet dat de stap van Noordwijk naar het afgelegen Hotel Woudschoten in Zeist goed heeft uitgepakt. "De plek waar we nu zitten nodigt uit tot bij elkaar zitten. De stap die we hebben gemaakt is geweldig. We fietsen met elkaar naar de training. Ze groeien echt naar elkaar toe. En dan word je als team echt sterker."

Stefan de Vrij blijkt de spelletjeskoning van de Oranje-selectie. "De Vrij is de beste in het spel 30 Seconds", liet Georginio Wijnaldum weten. "Als we hebben gegeten maken we vier teams en dan spelen we spelletjes. Samen. Het is wel grappig. Er is rust rond Oranje."

Lees meer over: Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws