'Overmars wil Mexicaanse WK-ganger nog steeds naar Ajax halen'

'Overmars wil Mexicaanse WK-ganger nog steeds naar Ajax halen'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 17:32do 15-11-2018 om 17:32

Ajax en Edson Alvarez worden door Mexicaanse media opnieuw aan elkaar gelinkt. De 21-jarige verdediger van Club América zou nog steeds op het lijstje van de Amsterdammers staan.

Dat wordt gemeld door diverse Mexicaanse media, waaronder Esto. Club América heeft nog geen officieel bod van Ajax ontvangen, maar de scouting van de Amsterdammers is al wel een paar keer voor Edson naar Mexico afgereisd om hem te bekijken. Club América ziet in Edson een belangrijke pion, maar is bereid om naar aanbiedingen te luisteren van clubs die hem willen hebben.

Edson bevestigde woensdag op een persconferentie dat hij in de belangstelling staat van een aantal clubs. De naam Ajax viel niet. "Het is een droom van iedere speler (om in Europa te spelen, red.), in ieder geval die van mij. Er is interesse van bepaalde teams, maar dat is het enige dat ik kan zeggen." Esto beweert stellig dat Ajax nog steeds voor Edson in de markt is.

Ajax had vorig seizoen al interesse in Edson, nog voor het WK in Rusland. Inmiddels zal de verdediger een stuk duurder zijn omdat hij meer bagage heeft, onder meer omdat hij basisspeler was op het WK. Over eventuele vraagprijzen van Club América wordt niets geschreven in Mexico. De Telegraaf meldde in april dat directeur spelersbeleid Marc Overmars in Amsterdam 'vrijblijvend' sprak met Eduardo Hernandez, de zaakwaarnemer van Edson. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws