Lof voor toptalent van Real Madrid: 'Hij kan de nieuwe Cristiano Ronaldo worden'

Lof voor toptalent van Real Madrid: 'Hij kan de nieuwe Cristiano Ronaldo worden'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 20:22do 15-11-2018 om 20:22

Vinicius Junior heeft het in zich om op termijn 'de nieuwe Ronaldo' van Real Madrid te worden. Dat voorspelt de Braziliaanse voetballegende Cafú. De voormalige rechtsback van AC Milan weet zeker dat zijn achttienjarige landgenoot een succes wordt.

"Vinicus gaat triomferen bij Real Madrid, maar hij is op dit moment nog geen ster", laat Cafú weten aan FOX Sports Mexico. "We kunnen hem nog niet vergelijken met Cristiano Ronaldo. Cristiano is Cristiano, met zijn geweldige geschiedenis bij Real. Hij overwon alles daar."

Toch is Cafú enthousiast over Vinicius Junior. "Vinicius heeft alles om in zijn voetsporen te treden. Hij kan de nieuwe Cristiano worden, maar het vergt nog veel zweet voordat hij zo ver is." De vleugelaanvaller kwam dit seizoen pas drie keer als invaller binnen de lijnen in de Primera Division. Daarin scoorde hij één keer.

De Braziliaan kwam onder trainer Julen Lopetegui nauwelijks aan de bak in het Estadio Santiago Bernabéu. Na diens ontslag lijken de kansen van het toptalent zich onder Santiago Solari wel iets ten goede te keren. Hij behoort vaker tot de wedstrijdselectie en deed tegen Viktoria Plzen in de Champions League een half uur mee.

Poll

Vinicius Junior de nieuwe Ronaldo?

(677 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws