Sparta reageert op transfergerucht: 'Hoeven we niet geheimzinnig over te doen'

Sparta reageert op transfergerucht: 'Hoeven we niet geheimzinnig over te doen'

16-11-2018 20:08
10

Sparta heeft nog geen officieel bod van Udinese ontvangen op Deroy Duarte. De middenvelder staat volgens Voetbal International in de belangstelling van de Serie A-club. Volgens technisch manager Henk van Stee komt het voorlopig niet tot een transfer.

"Laten we vooropstellen dat wij helemaal geen spelers gaan verkopen", zegt Van Stee bij FC Rijnmond. "Zeg nooit nooit in de voetballerij, maar de club staat er financieel goed voor en we hebben allemaal een sportieve doelstelling: promoveren naar de Eredivisie. Ik hoorde laatst dat alles vloeibaar wordt met geld, maar we hebben dit seizoen niet de intentie om Duarte te laten gaan."

Sparta wil Duarte vooralsnog niet laten gaan, maar daarnaast heeft Udinese zich ook nog niet gemeld in Rotterdam. "We hoeven daar niet geheimzinnig over te doen. Er is geen officieel bod gekomen van Udinese. Dat er veel belangstelling is..Tja, iedereen die verstand van voetbal heeft..", aldus Van Stee, die daarmee aan lijkt te geven dat belangstelling hebben voor een speler de normaalste zaak van de wereld is.

No Poll