'Ik heb een oplossing gevonden. Gewoon niets meer lezen over mij of over NEC'

'Ik heb een oplossing gevonden. Gewoon niets meer lezen over mij of over NEC'

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 09:41za 17-11-2018 om 09:41

Na dertien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie is het al crisis in Nijmegen: NEC staat op een teleurstellende achtste plek en ging de laatste weken hard onderuit tegen TOP Oss (1-5) en Jong Ajax (4-0). Trainer Jack de Gier hoeft echter niet te vrezen voor ontslag.

Technisch directeur Remco Oversier doet die belofte in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Mijn handtekening staat onder deze selectie en deze staf. Jack blijft onze trainer." De Gier zelf is zich bewust van de kritiek op zijn persoon, de directie en de spelersgroep. "Maar daar heb ik een goede oplossing voor gevonden. Gewoon niets lezen wat er over mij of de club wordt geschreven. Dus om mij hoeft niemand zich zorgen te maken."

Cultsupporter Hennie 'Henniessee' Linders vergeleek NEC onlangs met een bezoek aan de tandarts. "Je durft niet, het doet pijn, maar je móet erheen." Routinier Joey van den Berg kan wel lachen om die vergelijking, maar belooft beterschap. "Tuurlijk komt het goed. Ze mogen het hier nu een tandartspraktijk noemen, maar straks voelt het als een Thaise massagesalon. Komen de fans weer aan hun gerief."

Poll

Maakt NEC nog kans op promotie?

(1539 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws