Meijers boekt direct succes met VVSB: We gaan het nu op mijn manier doen

Meijers boekt direct succes met VVSB: "We gaan het nu op mijn manier doen"

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 21:18za 17-11-2018 om 21:18

Eric Meijers heeft zijn eerste succes met VVSB te pakken. De club uit Noordwijkerhout staat onderaan in de Tweede Divisie en had al drie maanden niet gewonnen, maar onder Meijers werd er zaterdag met 2-0 gewonnen van Scheveningen. Toch loopt Meijers nog niet de polonaise.

"Een zwaluw maakt nog geen zomer. Ik ben hier pas veertien dagen. Als je ziet dat we heel hard gewerkt en gesproken hebben en je gelijk de eerste wedstrijd wint, is dat alleen maar mooi", vertelt Meijers aan FOX Sports. "Ik kan vandaag niet al te kritisch zijn. Als je ziet dat er een ploeg staat die drie maanden niet gewonnen heeft, dan staat hier een tevreden man."

"Wat hier in het verleden gebeurd is ben ik niet bij geweest. We gaan het nu op mijn manier doen. Dat betekent dat je goed in gesprek moet gaan met je jongens", vervolgt Meijers. "Ik vind dat we het de eerste helft goed hebben gedaan. Daarna hebben we niet meer gevoetbald en de 2-0 verdedigd. In de tegenstoot hebben we verzuimd om de derde te maken."

De opdracht is loodzwaar voor VVSB. De club staat met vijf punten onderaan, maar is in ieder geval drie punten ingelopen op nummer zeventien Scheveningen. "Deze trainer wil heel graag winnen en heeft een hekel aan verliezen. Dat wil ik uitstralen naar de jongens. Deze groep hoeft zeker geen laatste te worden. We gaan er de komende weken hard aan werken om dat te voorkomen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws