Update: Ziyech kampt met knieklachten en keert terug naar Amsterdam

Update: Ziyech kampt met knieklachten en keert terug naar Amsterdam

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 13:47zo 18-11-2018 om 13:47

Hakim Ziyech heeft een lichte knieblessure overgehouden aan de interland tussen Marokko en Kameroen van vrijdagavond. De linkspoot keert eerder dan verwacht terug in Amsterdam, meldt Voetbal International op basis van Marokkaanse media.

Ziyech zal dus uit voorzorg niet van de partij zijn tijdens de oefenwedstrijd tegen Tunesië van dinsdagavond. Tijdens de vorige interlandperiode in Marokko moest de spelmaker al verstek laten gaan vanwege een hamstringblessure, die hij had opgelopen tijdens het competitieduel met AZ. De uitwedstrijd tegen NAC Breda van zaterdagavond lijkt vooralsnog geen probleem te zijn voor de linkspoot.

Vrijdagavond bewees Ziyech nog zijn grote waarde voor Marokko. In Casablanca schoot hij de Leeuwen van de Atlas met twee treffers voorbij de ploeg van bondscoach Clarence Seedorf. Een dag later werd poulegenoot Malawi verrassend verslagen door de Comoren, waardoor Marokko al verzekerd is van een ticket voor de Afrika Cup van 2019.

Update 13.47: Ajax bevestigt zondagmiddag via de officiële kanalen dat Ziyech inderdaad maandag al terugkeert in Amsterdam. De spelmaker kampt met knieklachten. De interland tegen Tunesië van dinsdag laat Ziyech schieten. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws