Van der Vaart reageert op gerucht rond 'Duitser' Van Bommel: 'Gun hem wat tijd'

Van der Vaart reageert op gerucht rond 'Duitser' Van Bommel: 'Gun hem wat tijd'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 15:22zo 18-11-2018 om 15:22

Mark van Bommel zou in de toekomst een uitstékende trainer zijn voor een ploeg in de Bundesliga. Dat zegt Rafael van der Vaart, die de huidig coach van PSV 'meer een Duitser dan een Nederlander' vindt. 

Voor de camera van Sport1 kreeg Van der Vaart zaterdagavond de vraag hoe hij denkt over Van Bommel. "Ik ken Mark natuurlijk goed. Hij doet het op dit moment uitstekend in Nederland. Hij is meer Duitser dan Nederlander, haha", aldus de analist van de NOS

Van Bommel is door Duitse media al eens naar voren geschoven als mogelijke kandidaat om Niko Kovac op te volgen bij Bayern München. De Kroatische trainer staat onder druk, nu Bayern uiterst teleurstellend is begonnen aan het Bundesliga-seizoen. "We moeten Kovac wel een beetje tijd gunnen, hoor", reageerde Van der Vaart op dat gerucht. 

Zeiken
De oud-speler van onder meer Ajax, Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur vindt het interessant om te zien dat Bayern momenteel op de vijfde plek staat, met liefst zeven punt achterstand op koploper Borussia Dortmund. "Men liep in Duitsland áltijd te zeiken over een gebrek aan spanning in de Bundesliga. Nu doet Bayern het minder en dan is het óók niet goed. Wees blij dat het even niet lekker bij ze loopt, dat is goed voor de competitie."

Poll

Wordt Van Bommel een absolute toptrainer?

(3967 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws