Update: Agent van De Jong: geen quote en akkoord in Engeland, wel interesse

Update: Agent van De Jong: geen quote en akkoord in Engeland, wel interesse

18-11-2018 21:06
40

Elke club met belangstelling voor Frenkie de Jong moet zich melden bij Ajax-directeur Marc Overmars. Dat laat zaakwaarnemer Ali Dursun weten aan The Mirror.

Dursun heeft goud in handen met De Jong, die begeerd wordt door de complete Europese top. Zondagochtend pakte The Mirror uit met het nieuws dat Manchester City de concurrentie 'omver heeft geblazen' met een bod van 68 miljoen euro op de middenvelder van Ajax en het Nederlands elftal. En dus wordt ook Dursun gevraagd naar de stand van zaken.

"Ik kan het bevestigen noch ontkennen", zou de zaakwaarnemer van De Jong desgevraagd hebben laten weten aan The Mirror. "Je moet bij Marc Overmars zijn. Ik stuur alle clubs die contact met mij leggen door naar hem."

Volgens de Britse boulevardkrant is een De Jong-deal tussen Ajax en Manchester City al zo goed als rond. FC Barcelona en Tottenham Hotspur zouden zich inmiddels hebben neergelegd bij het feit dat de Oranje-international komende zomer naar het Etihad Stadium vertrekt. Bij City moet De Jong de concurrent dan wel opvolger worden van routinier Fernandinho (33).

Update 21.06: Ali Dursun heeft niét met The Mirror gesproken over Frenkie de Jong. Dat laat de zaakwaarnemer weten aan De Telegraaf. "Dat is een quote van weken geleden bij heel ander bericht. En er is geen akkoord", aldus Dursun tegenover de ochtendkrant. "Dat er interesse is, klopt wel."