'Twente wil terug naar de Eredivisie, maar we moeten de realiteit niet vergeten'

'Twente wil terug naar de Eredivisie, maar we moeten de realiteit niet vergeten'

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 08:46ma 19-11-2018 om 08:46

FC Twente vestigde zondagmiddag een bezoekersrecord in de Keuken Kampioen Divisie, maar van een feeststemming was absoluut geen sprake in de Grolsch Veste. Bijna dertigduizend toeschouwers zagen hoe de Eredivisie-degradant met 0-1 verloor van Go Ahead Eagles en verder achteropraakte in de titelrace.

Na veertien wedstrijden staan de Tukkers op de vijfde plaats, met zes punten achterstand op koploper Go Ahead. "Als je ziet waar we deze zomer vandaan komen, staan we op de juiste plek", berust routinier Wout Brama in gesprek met TC/Tubantia. "We willen met Twente terug naar de Eredivisie, ik voorop, maar we moeten de realiteit niet uit het oog verliezen."

Trainer Marino Pusic baalde ook van de thuisnederlaag, maar gelooft nog in de titelkansen van zijn ploeg. "Het is een wisselvallige competitie, minder stabiel dan de Eredivisie. Als je Go Ahead ziet in deze wedstrijd, zou je niet zeggen dat ze met zes punten voor staan op ons", meent de geboren Bosniër. "Winnen we twee keer, dan gaan we als een komeet omhoog op de ranglijst."

Poll

Gaat FC Twente promoveren dit seizoen?

(2682 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws