Update: PEC Zwolle mag blijven dromen van Juve-spits: 'Hij wil naar ander land'

Update: PEC Zwolle mag blijven dromen van Juve-spits: 'Hij wil naar ander land'

20-11-2018 17:03
49

De goede relatie met superzaakwaarnemer Mino Raiola leidt voor PEC Zwolle mogelijk tot de komst van één van de grootste talenten van Juventus. Ben Hendrix, scout van PEC, bevestigt in gesprek met Calciomercato dat Moise Kean in de gaten wordt gehouden. 

Kean behoort tot de clientèle van Raiola. De Nederlandse spelermakelaar met Italiaanse roots hielp PEC de voorbije jaren al aan de nodige spelers. Dit seizoen zijn onder meer spits Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli dankzij Raiola actief in Overijssel. 

"Kean is zeker een interessante speler. We volgen hem al een tijdje", wordt Hendrix geciteerd. "Het klopt dat ik Raiola goed ken. We houden onze oren en ogen altijd open voor een goede deal. De komst van Kean zal lastig worden, denk ik. Veel hangt ook af van wat Juventus wil."

Kean (18) staat in Italië al jaren te boek als één van de grootste talenten van het land. In Turijn komt de tienerspits echter amper aan spelen toe. Volgens Italiaanse media hebben onder meer Udinese, Genoa en Sampdoria interesse om Kean in januari te huren. Afgelopen zomer viel de naam van de aanvaller ook al in Zwolle.  

Update 20/11 17.03: PEC mag blijven dromen van de komst van Kean naar Zwolle. De broer van het Juventus-talent laat in gesprek met TuttoJuve weten dat een avontuur in een andere competitie dan de Serie A de voorkeur heeft. "Parma, Udinese, Sampdoria? Ik denk niet dat Moise in Italië blijft, hij wil in januari graag naar een ander land verkassen. Het is lastig om nu iets te zeggen, er kan zo veel gebeuren."

No Poll