Tete: 'Net als twee seizoenen geleden met Ajax, ook toen was het niet best'

Tete: 'Net als twee seizoenen geleden met Ajax, ook toen was het niet best'

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 10:22di 20-11-2018 om 10:22

Kenny Tete dacht maandagavond in Gelsenkirchen even terug aan de kwartfinale van de Europa League in het seizoen 2016/17. Destijds ontsnapte de vleugelverdediger met Ajax op wonderbaarlijke wijze aan een nederlaag. Met Oranje beleefde Tete een déjà vu. 

"Het positieve gevoel overheerst uiteraard. We hebben ons geplaatst voor de finaleronde van de Nations League. Dáár gaat het om, net als twee seizoenen geleden met Ajax. Ook toen was het niet best, maar we plaatsten ons wel. Ja, dat schoot net wel even door mijn hoofd", zei de rechtsback van Olympique Lyon in gesprek met ELF Voetbal Magazinedirect na afloop van de 2-2. Door die remise kroonde Oranje zich maandag tot winnaar van Nations League-groep A1. 

Over zijn moeizame situatie in Frankrijk wilde Tete niet al te veel kwijt. "Of ik komende vrijdag tegen Saint-Etienne speel? Geen flauw idee. Ik heb daar geen invloed op, net als in mijn laatste seizoen bij Ajax. Ik kan wel over mijn situatie blijven praten, maar daar heb ik geen zin in. Dan praat ik mezelf alleen maar een complex aan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws