Promes over wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland: 'Haha, dat is wel gebleken'

Promes over wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland: 'Haha, dat is wel gebleken'

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 12:45di 20-11-2018 om 12:45

Quincy Promes maakte de belangrijke 2-1 tegen Duitsland, waardoor Nederland terugkwam in de wedstrijd. De speler van Sevilla was blij dat hij de kans kreeg tegen Duitsland en vond dat het tegen Die Mannschaft lastiger voetballen was dan tegen Frankrijk.

"Ik denk dat we moeite hadden met hoe de Duitsers speelden, in een ander systeem. Veel beweeglijker dan de Fransen", vertelde Promes na afloop van de wedstrijd tegen de NOS. Op de vraag of het spel van Frankrijk het Nederlands elftal beter ligt was hij duidelijk. "Haha, dat is wel gebleken."

Duitsland kwam goed uit de startblokken en stond al snel op een 2-0 voorsprong. In de kleedkamer werd besproken waar het mis ging en werd besloten het in de tweede helft over een andere boeg te gooien. "In de rust bespreken we dat natuurlijk en het was gewoon alles of niets in de tweede helft", aldus Promes. "We hebben goed gespeeld tegen Frankrijk en waren gebrand het vandaag ook weer goed af te sluiten."

Promes vond het niet makkelijk dat hij tegen Frankrijk op de bank moest beginnen, maar was blij met de kans tegen Duitsland. "Ik blijf gewoon keihard werken en probeer belangrijk te zijn op de momenten dat ik mijn kans krijg. Ik denk dat het vandaag wel is gelukt."

Poll

Verdient Promes een basisplaats in het Nederlands elftal?

(360 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws