'Carrasco bood ploeggenoot 10.000 euro aan nadat hij hem gebroken neus sloeg'

'Carrasco bood ploeggenoot 10.000 euro aan nadat hij hem gebroken neus sloeg'

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 13:59di 20-11-2018 om 13:59

Yannick Carrasco heeft zich niet van zijn beste kant laten zien in China. De Belg bezorgde een ploeggenoot van Dalian Yifang een bloedneus. Carrasco bood hem daarna 10.000 euro aan, zo schrijft Het Laatste Nieuws

"Tijdens een training kwam het tot een klein dispuut (een conflict, red.)", aldus Carrasco. "Dat leidde tot een neusblessure van Jin Pengxiang. Ik wil me verontschuldigen bij hem", vertelt de Rode Duivel over het voorval. Volgens HLN was het zelfs zo ernstig dat Carrasco bij die actie de neus brak van Pengxiang.

Het merkwaardige moment dateert al van augustus van dit jaar. Sindsdien kwam Pengxiang niet meer in actie voor Dalian Yifang. "In het voetbal, vooral bij trainingen, kunnen zulke dingen gebeuren. Ik vind hem een sterke speler en heel goed persoon. Hopelijk herstelt hij snel", stelt Carrasco.

Geldbedrag
Carrasco bood Pengziang na het voorval een schadevergoeding van 10.000 euro aan, maar volgens VTM Nieuws heeft de Chinees dit aanbod afgewezen en een rechtszaak aangespannen. Daar bleef het niet bij, want ook het paspoort van Carrasco werd afgepakt. Hierdoor kon hij China niet verlaten en miste hij de wedstrijden van België tegen IJsland en Zwitserland.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws