PSV-duo 'op de radar bij grote clubs': 'Enorme potentie en daarom veel waard'

PSV-duo 'op de radar bij grote clubs': 'Enorme potentie en daarom veel waard'

20-11-2018 16:20
68

Niet alleen Ajax, maar ook PSV gaat uiteindelijk flink meeprofiteren van het sportieve succes van het Nederlands elftal. Dat zegt sportmarketeer Ruud van der Knaap van Triple Double in gesprek met Omroep Brabant. 

In Spanje en Engeland wordt volop geschreven over met name Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. De twee Ajax-talenten gaan hun club in de zomer waarschijnlijk een godsvermogen opleveren. Ook PSV kan uiteindelijk cashen, voorspelt Van der Knaap. "De positieve resultaten van het Nederlands elftal zorgen er ook voor dat een club als PSV daarop kan meeliften."

Denzel Dumfries en Steven Bergwijn hebben zich volgens hem in de kijker gespeeld met hun prestaties in Oranje. "Zij staan nu, voor zover ze dat nog niet stonden, op de radar van de grote clubs. Ze zijn jong, hebben nog een lang contract, een enorme potentie en zijn daarom veel waard."

Dumfries en Bergwijn stonden afgelopen vrijdag in de basis tegen Frankrijk (2-0 winst). Maandag, in Gelsenkirchen, zaten de rechtsback en de vleugelaanvaller op de bank.