Seedorf en Onana onderuit tegen Brazilië: Neymar al na acht minuten gewisseld

20-11-2018 22:24
7

Bondscoach Clarence Seedorf heeft met Kameroen geen potten kunnen breken tijdens het oefenduel met Brazilië van dinsdagavond. Het treffen in het Engelse Milton Keynes eindigde in 1-0, maar werd overschaduwd door het geblesseerd uitvallen van Neymar.

De duurste speler ter wereld moest al na acht minuten spelen het veld verlaten. Nadat hij een schot op het doel van Ajax-doelman André Onana loste, schoot het in zijn hamstring en moest hij in tranen van het veld af.

Neymar werd vervangen door Everton-aanvaller Richarlison, die zich op slag van rust tot matchwinner kroonde. Na een corner van Willian sprong Richarlison het hoogst van iedereen en liet hij Onana kansloos met een krachtige kopbal.

Onana keerde na de rust niet meer terug op het veld: reservedoelman Fabrice Ondoa mocht de tweede helft keepen. De sluitpost van KV Oostende hield zijn doel schoon. De Brazilianen brachten nog spelers als Douglas Costa en Gabriel Jesus binnen de lijnen, maar kwamen niet meer tot scoren.