Ophef in Engeland: boze Alli en Barkley 'maken ruzie' in luxe hotel

Ophef in Engeland: boze Alli en Barkley 'maken ruzie' in luxe hotel

Gepubliceerd: woensdag 21 november 2018 om 17:35wo 21-11-2018 om 17:35

Ophef in Engeland rond Dele Alli en Ross Barkley. Na afloop van de 2-1 zege op Kroatië kregen de middenvelders van respectievelijk Tottenham Hotspur en Chelsea ruzie met hotelpersoneel.

De twee Engelse internationals duiken op in een filmpje waarin ze aan de receptie van The May Fair, een vijfsterrenhotel in hartje Londen, het aanwezige personeel zouden uitkafferen. Alli en Barkley zouden met enkele vrienden naar het penthouse willen gaan, maar daar gaat men aan de balie niet mee akkoord. Er onstaat een woordenwisseling, waarin vooral Alli zich niet onbetuigd zou laten. "Denk je dat ik deze sh*t ga aanvaarden? Wat gaan jullie voor mij doen?", roept hij.

Saillant detail: het incident vond zondagochtend rond 5.00 uur plaats. De middenvelders besloten na de interlandzege op de Kroaten dus de bloemetjes buiten te zetten. De Engelse pers plaatst vraagtekens bij het incident. Voetballers als Alli en Barkley, die miljoenen euro's per jaar verdienen, hebben een voorbeeldfunctie, maar tegelijkertijd is de vraag of ze wel echt hun boekje te buiten gaan. Ook veel fans nemen het op Twitter op voor de twee.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws