Update: Tijd dringt voor Neymar en Mbappé richting cruciaal duel met Liverpool

Update: Tijd dringt voor Neymar en Mbappé richting cruciaal duel met Liverpool

23-11-2018 14:49
16

Voor Paris Saint-Germain was dinsdagavond geen fijne avond. De Franse grootmacht werd opgeschrikt door blessures van zijn twee sterren. Neymar viel uit bij Brazilië, terwijl Kylian Mbappé bij Frankrijk niet ongeschonden uit de strijd kwam.

PSG meldt na onderzoek dat de Braziliaan een verrekking in de lies heeft opgelopen, terwijl de Fransman zijn rechterschouder heeft gekneusd. Het is nog niet bekend hoe lang het duo is uitgeschakeld. PSG wil de blessures daarvoor nog 48 uur aankijken. PSG ontvangt zaterdag Toulouse in de Ligue 1. Volgende week woensdag wacht het cruciale treffen met Liverpool in de Champions League.

Wedden

Meer odds

PSG heeft Neymar en Mbappé in dat duel hard nodig. De Parijzenaars staan momenteel derde in de poule met vijf punten, één minder dan Liverpool en Napoli.

Neymar verscheen dinsdag in de thuishaven van Milton Keynes Dons aan de aftrap van de oefenwedstrijd van Brazilië tegen Kameroen, maar de duurste voetballer ter wereld moest de strijd al na acht minuten staken. Nog geen uur later viel Mbappé uit tijdens de vriendschappelijke interland tussen Frankrijk en Uruguay.

Update 23/11, 14.49 uur: Paris Saint-Germain kan zaterdag in het Ligue 1-duel met Toulouse niet beschikken over Neymar en Kylian Mbappé. Of de aanvallers beschikbaar zijn voor het uiterst belangrijke treffen met Liverpool is nog afwachten. "We nemen geen risico met Neymar en Mbappé. Tegen Toulouse zijn ze niet inzetbaar. Mogelijk keren ze tegen Liverpool terug", liet trainer Thomas Tuchel vrijdag weten in Franse media.