'Personele problemen voor FC Emmen: selectie geteisterd door griepgolf'

'Personele problemen voor FC Emmen: selectie geteisterd door griepgolf'

22-11-2018 20:17
7

FC Emmen werkt met een gehavende selectie toe naar de hervatting van de Eredivisie. De selectie van de Eredivisie-debutant wordt geteisterd door een heuse griepgolf, meldt RTV Drenthe donderdagmiddag.

Aanvoerder Anco Jansen kon donderdag niet meedoen met de training: nadat zijn temperatuur was opgemeten, werd de 29-jarige aanvallende middenvelder naar huis gestuurd door de medische staf. De eveneens zieke Alexander Bannink wilde nog wel afreizen naar de club, maar keerde halverwege zijn autorit terug naar huis. Rechtsback Stef Gronsveld was ook al niet beschikbaar.

Reservedoelman Dennis Telgenkamp was eerder al getroffen door griep, maar keerde weer terug op het trainingsveld. Datzelfde gold voor de spitsen Nicklas Pedersen en Jafar Arias. Pedersen maakte deze week zijn rentree na blessureleed en Arias keerde, met een jetlag, terug van zijn interlandverplichtingen met Curaçao.

De Drenten komen zondagmiddag weer in actie. Excelsior reist af naar de Oude Meerdijk, waar om 12.15 uur wordt afgetrapt.