Van Aanholt prijst zich gelukkig: 'Zou mijn carrière hier wel af willen sluiten'

Van Aanholt prijst zich gelukkig: 'Zou mijn carrière hier wel af willen sluiten'

23-11-2018 00:00
15

Patrick van Aanholt voelt zich volledig op zijn plek bij Crystal Palace. De 28-jarige linksback zou er totaal geen bezwaar tegen hebben om gedurende de rest van zijn carrière op Selhurst Park te blijven spelen.

Nog niet zo lang geleden, na mislukte uitleenbeurten aan Wigan Athletic en Vitesse, overwoog Van Aanholt nog serieus om te stoppen. De Bosschenaar herpakte zich echter bij Vitesse en verdiende via Sunderland een transfer naar Crystal Palace. "Vanaf het eerste moment dat ik de kleedkamer binnenstapte (in januari 2017), voelde het alsof ik thuiskwam, bij mijn familie", vertelt Van Aanholt aan The Daily Mail.

Wedden

Meer odds

Inmiddels is hij aan zijn derde seizoen in het rood-blauw bezig. "Ik heb nog een contract voor 2,5 jaar en ik zou met alle liefde en plezier mijn loopbaan hier afsluiten." De negenvoudig Oranje-international kan zijn club echter geen garanties geven. "We hebben allemaal onze ambities. Ik denk dat ik het in me heb om een stap hogerop te zetten. Dat heb ik al bij Chelsea laten zien."