Twente komt tekort in titelstrijd en aast op versterkingen: 'Monitoren de markt'

Twente komt tekort in titelstrijd en aast op versterkingen: 'Monitoren de markt'

23-11-2018 08:28
61

FC Twente wil de selectie in de winterstop versterken. De Tukkers beseffen na nederlagen tegen directe concurrenten FC Den Bosch en Go Ahead Eagles in de voorbije weken dat de selectie op dit moment niet in staat is de ambities waar te maken.

Dat meldt TC Tubantia. De regionale krant schrijft dat trainer Marino Pusic nog geen richting aan het elftal heeft kunnen geven, maar het matige presteren is ook een gebrek aan kwaliteit van de selectie. Routinier Wout Brama gaf al aan dat hij hoopt op versterkingen. Technisch directeur Ted van Leeuwen is het met hem eens, maar houdt zich op de vlakte.

Wedden

Meer odds

"We hebben nog twee spelers die straks terugkomen van blessures", zegt Van Leeuwen, doelend op vaste waarden Oussama Assaidi en Haris Vuckic. Het is echter de vraag hoe snel zij weer op niveau zijn na zware knieblessures. "We zijn de markt aan het monitoren'', vervolgt de directeur, die een moeilijke zoektocht wacht door de financiële beperkingen.

Twente richt de blik daardoor vooral op spelers die bij grote clubs niet aan de bak komen en verhuurd mogen worden. 'Van Leeuwen laat zich niet uit over de posities waar Twente versterking zoekt, maar veertien duels hebben uitgewezen dat de ploeg vooral kwetsbaar is op de backposities en aanvallend tekort schiet', besluit TC Tubantia.