LIVE-discussie: Meerdere nieuwe namen bij ADO voor uitwedstrijd tegen PEC

LIVE-discussie: Meerdere nieuwe namen bij ADO voor uitwedstrijd tegen PEC

Gepubliceerd: zaterdag 24 november 2018 om 17:46za 24-11-2018 om 17:46

PEC Zwolle en ADO Den Haag nemen het zaterdagavond in Zwolle tegen elkaar op. Een nederlaag zou voor beide ploegen betekeken dat zich in de onderste regionen van de Eredivisie blijven bivakkeren. 

PEC Zwolle kan bij een overwinning op eigen veld ADO Den Haag passeren. De huidige nummer vijftien van de Eredivisie begint met de verwachte elf namen aan de wedstrijd. De laatste competitiezege van PEC dateert van zes oktober: toen ging Excelsior met 2-0 onderuit in Zwolle.

ADO Den Haag begint met meerdere nieuwe namen in de basis. Sheraldo Becker, Aaron Meijers, Erik Falkenburg en Melvyn Lorenzen zijn de nieuwe namen ten opzichte van de vorige wedstrijd. Trainer Alfons Groenendijk kan niet beschikken over Elson Hooi, maar Zhang Yuning begint op de bank, maar is wel weer inzetbaar.

Publiekslieveling Tom Beugelsdijk zit bij ADO opnieuw op de bank. In zijn plaats speelt Nick Kuipers.

Opstelling PEC Zwolle: Van der Hart; Ehizibue, Lam, Van den Berg, Paal; Leemans, Dekker, Hamer; Namli, Van Duinen, Van Crooij

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Troupée, Kanon, N. Kuipers, Meijers; Immers, Bakker, El Khayati; Becker, Falkenburg, Lorenzen

Poll

Wat wordt de uitslag bij PEC-ADO?

(320 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws