Championship: Krul wint met Norwich van Swansea, knullige eigen goal Van der Hoorn

24-11-2018 18:12
5

Tim Krul is er met Norwich City in geslaagd de koppositie in het Championship te behouden. De Nederlander moest op bezoek bij Swansea City eenmaal vissen, maar de overwinning van zijn ploeg kwam niet in gevaar: 1-4. Een negatieve hoofdrol bij The Swans was weggelegd voor Mike van der Hoorn.

Swansea City 1-4 Norwich City
The Swans hadden een zege nodig om de achterstand met koploper Norwich City wat kleiner te maken, maar kwamen nooit in de buurt. Mike van der Hoorn opende met een knullig eigen doelpunt de score en de bezoekers liepen voor rust uit naar 0-3. Via Daniel James deed Swansea nog wel wat terug voor de rust, maar via een goal van Teemu Pukki lieten de bezoekers doelman Erwin Mulder voor een vierde keer vissen.

Stoke City 2-2 Queens Park Rangers
Met Bruno Martins Indi in de basis kwam Stoke City op eigen veld niet verder dan 2-2 tegen Queens Park Rangers. De thuisploeg vocht zich wel knap terug na de openingstreffer van Angel Rangel en kwam via goals van Saido Berahino en Joe Allen op voorsprong. Angel Rangel tekende een klein kwartier voor tijd toch nog voor de gelijkmaker. Martins Indi speelde de hele wedstrijd mee en incasseerde een gele kaart.

Sheffield Wednesday 1-2 Derby County
Florian Jozefzoon knokte zich met Derby County naar een knappe zege bij Sheffield Wednesday. Adam Reach zette de thuisploeg op voorsprong, maar via goals van Harry Wilson en Jack Marriott knokte Derby County zich nog voor rust naar een voorsprong. Jozefzoon werd een klein kwartier voor tijd gewisseld, maar zag hoe zijn teamgenoten de overwinning over de streep trokken. Derby County klimt daardoor naar de zesde plek in he Championship.