Van der Gaag had alles op orde: 'Zij creëerden helemaal niets in de eerste helft'

Van der Gaag had alles op orde: 'Zij creëerden helemaal niets in de eerste helft'

24-11-2018 23:07
28

Mitchell van der Gaag vindt dat zijn ploeg Ajax op de juiste manier bestreden heeft. De trainer van NAC baalt dat zijn ploeg ondanks de sterke defensie in de eerste helft toch op achterstand kwam en zag hoe de Amsterdammers uiteindelijk uitliepen naar 0-3.

NAC hield het slot op de deur in de eerste helft, maar kreeg vlak voor rust uiteindelijk toch een doelpunt tegen. "We gaven helemaal niks weg in de eerste helft, behalve die corner", zegt Van der Gaag balend in gesprek met FOX Sports. "Dan is het heel erg zuur dat juist die er dan in gaat, zonder dat zij echt een kans tegen ons hebben gecreërd. We hebben het als team in de eerste helft gewoon goed gedaan."

De debuterende linksback Jethro Mashart was bij de openingstreffer de schlemiel. De bal verdween via zijn bovenlichaam in het doel. "Ik heb geen moment getwijfeld om die jongen op te stellen", vervolgt Van der Gaag. "We hebben echt wel gezien dat hij kwaliteit heeft. En dat doelpunt, ach ja. Daar word je een grote jongen van. Dat kan gebeuren."