Vraagtekens bij Anita in Tilburg: 'Wie hem zo ziet, vraagt zich dat af'

Vraagtekens bij Anita in Tilburg: 'Wie hem zo ziet, vraagt zich dat af'

Gepubliceerd: dinsdag 27 november 2018 om 15:35di 27-11-2018 om 15:35

Laatste update: dinsdag 27 november 2018 om 15:55di 27-11-2018 om 15:55

Willem II-huurling Vurnon Anita oogt niet fit. Dat schrijft het Brabants Daglad. De krant zag Anita, dit seizoen door Leeds United gestald in Tilburg, afgelopen zondag tegen Vitesse (1-3) opnieuw worstelen in het rood-wit-blauw. 

Na zijn komst naar de Tricolores in augustus kwam Anita (29) lange tijd niet in actie. Begin november stond hij uitgerekend tegen Ajax (2-0 verlies) voor de eerste keer in de basis. Ook in de wedstrijden daarna kreeg Anita de kans van trainer Adrie Koster. 'Het middenveld van Willem II werd tegen Vitesse overlopen. Pol Llonch is een kilometervreter. Maar wie Vurnon Anita ziet spelen, vraagt zich af of die wel helemaal fit is', schirijft het BD. 

'Anita werd in de zomer nog aan zijn enkel geopereerd en loopt niet erg soepel. Trainer Koster onderkent dat, maar zegt dat Anita geen hinder van zijn enkel ondervindt en slim positie kiest. Tegen Vitesse kwam het echter vooral op loopwerk aan. Zeker met een speler als Daniel Crowley, die van nature minder verdedigend werk opknapt, ben je dan uiterst kwetsbaar.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws