Anderlecht woest na walgelijke reactie op AEK-rellen: Het is onaanvaardbaar

Anderlecht woest na walgelijke reactie op AEK-rellen: "Het is onaanvaardbaar"

Gepubliceerd: donderdag 29 november 2018 om 08:18do 29-11-2018 om 08:18

Laatste update: donderdag 29 november 2018 om 08:21do 29-11-2018 om 08:21

Ognjen Vranjes lijkt serieus rekening te moeten houden met het einde van zijn loopbaan bij Anderlecht. De Belgische topclub is not amused over een social media-post van dinsdagavond. Vranjes, oud-speler van AEK Athene, plaatste een wansmakelijke insta story over de rellen in het Olympisch Stadion tijdens AEK-Ajax. 

'Welcome to hell!!!', schreef de Bosniër bij een foto waarop een grote brandbom is te zien in het uitvak van de belaagde Ajax-fans. Het is niet de eerste keer dat Vranjes voor ophef zorgt met een bericht op social media. Anderlecht is helemaal niet blij met de international. "Vranjes gedraagt zich absoluut niet zoals een Anderlecht-speler", wordt directeur Michael Verschueren donderdag geciteerd door Het Nieuwsblad

"Op en naast het veld moet hij zich als een kampioen gedragen. Wij distantiëren ons van zijn post en zullen een diepgaand gesprek met hem voeren."

"Het is onaanvaardbaar dat Vranjes hooliganisme goedpraat", zei trainer Hein Vanhaezebrouck. "Als voetballer moet hij zich niet in die discussies mengen. We zullen maatregelen treffen, maar een boete alleen volstaat misschien niet. Vranjes moet er zich bewust van worden dat dit niet kan."

Het Nieuwsblad zijn er inmiddels twijfels over de toekomst van Vranjes in Brussel. 'Vranjes pakte domme rode kaarten en minacht de pers. (...) Misschien is het dan beter om hem in januari alweer te verkopen.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws