Update: Anderlecht tikt speler op vingers na schandalige reactie op rellen AEK

Update: Anderlecht tikt speler op vingers na schandalige reactie op rellen AEK

Gepubliceerd: woensdag 28 november 2018 om 14:06wo 28-11-2018 om 14:06

Laatste update: woensdag 28 november 2018 om 14:06wo 28-11-2018 om 14:06

Een Insta Story van Ognjen Vranjes op dinsdagavond krijgt mogelijk nog een staartje voor de speler van Anderlecht. Via social media leek het erop alsof Vranjes aan het genieten was van de rellen die voor en tijdens AEK Athene-Ajax (0-2) plaats vonden. 

In het Olympisch Stadion van AEK ging het helemaal mis rondom het uitvak waarin honderden Ajax-fans zaten. Er werden fakkels gegooid, mensen raakten gewond en de ME moest er massaal aan te pas komen. Vranjes leek het allemaal wel prima te vinden - of er zelfs van te genieten. Hij maakte 's avonds een Insta Story met een foto van de rellen en plaatste de bijtekst Welcome to Hell!!! Vranjes verwijderde de story snel, maar de beelden werden gezien en opgeslagen. Vranjes heeft ruim 77.000 volgers op Instagram. 

De international van Bosnië is oud-speler van AEK. Afgelopen zomer verkaste hij voor zo'n drie miljoen euro naar Anderlecht. Er is door Vranjes zelf of door Anderlecht nog niet gereageerd op de actie van de speler.  

Update 14:07 uur: Anderlecht heeft speler Ognjen Vranjes op de vingers getikt na zijn Instagrampost over het supportersgeweld bij AEK Athene tegen Ajax. Dat meldt het Belgische Nieuwsblad. De speler maakte een foto van de rellen en plaatste de bijtekst Welcome to Hell!!! 

  

Check ook: Dé beelden: AEK-fan rent over sintelbaan en gooit fakkel in Ajax-vak, ME kijkt toe

Lees ook: De Ligt kritisch op Ajax-fans: "Wat er vooraf gebeurde, kan natuurlijk niet"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws