Van Bommel kijkt uit naar topper en looft aanvaller: 'Een klassespeler'

Van Bommel kijkt uit naar topper en looft aanvaller: 'Een klassespeler'

29-11-2018 13:19 Laatste update: 13:23
104

Mark van Bommel noemt Feyenoord in aanloop naar de topper van zondag een 'moeilijke tegenstander'. De PSV-trainer verklaart goed contact te hebben met trainer Giovanni van Bronckhorst en kijkt uit naar de wedstrijd van zondag.

"Feyenoord is gewoon een hele moeilijke ploeg", erkent Van Bommel in de Ochtendshow op Radio 538. "Als je ze afgelopen zondag de eerste twintig minuten ziet spelen, is het gewoon een topploeg. Daarna werd het minder, maar dat is ook logisch, omdat Groningen heel verdedigend speelt."

Bij de Rotterdammers doet Robin van Persie zondag mogelijk ook weer mee. "Een klassespeler", vindt Van Bommel, die erkent regelmatig contact te hebben met Feyenoord-coach Van Bronckhorst. "We appen veel. Hij heeft ook bij Barcelona gespeeld, we hebben naast elkaar gezeten in de kleedkamer. Dan app je van tevoren even", aldus de oefenmeester.

Donderdag zal in Eindhoven eerst de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona worden geanalyseerd. "We hebben een bespreking en we willen ze ook wel wat beelden laten zien. (...) Maar je moet ook weer voorbereiden op Feyenoord, want die staan zondag alweer te wachten."