Perez: 'Ik denk dat de stap naar FC Barcelona iets te groot is'

Perez: 'Ik denk dat de stap naar FC Barcelona iets te groot is'

29-11-2018 18:58
75

Kenneth Perez denkt niet dat Hirving Lozano de stap naar FC Barcelona aankan. De Mexicaan maakt indruk bij PSV, maar is nog niet goed genoeg voor de Spaanse top, zegt Perez.

"Dat vind ik lastig. Bij Barcelona hebben ze Dembélé, die 105 miljoen euro heeft gekost. De vraag is of Lozano beter is dan hij", zegt Perez bij FOX Sports. "Dan zou hij in plaats van hem spelen of de concurrentie met hem aan moeten gaan. Ik weet het niet."

Perez denkt dat de stap van PSV naar Barcelona te groot is voor Lozano. "De link wordt gelegd met Suárez, maar hij ging naar Liverpool. Dat was toen niet de top. Ze waren toen meer subtop. Ik denk dat de stap van Heracles-uit of Willem ll-thuis naar Eibar-uit, Girona of Sevilla iets te groot is", zegt Perez.

Lozano speelde woensdagavond met PSV tegen Barcelona. Hij maakte indruk op Perez. "Ik vond Lozano zó slim. Loeren op een pass die net te kort was, zoals in het begin bij Busquets. Dat soort dingen vond ik indrukwekkend, net als de kopkracht van Luuk de Jong, over wie mensen zeggen dat hij in de Europese top meekan. Dat vind ik best verrassend."

"Het feit is wel dat hij het goed heeft gedaan in de Champions League, want daar wordt naar gekeken. Gisteren (woensdag, red.) maakte hij ook een goal."

Lees ook: Van Nistelrooij looft 'complete voetballer' van PSV: 'Kan overal spelen'