Gabigol: 'Wat grappig is, is dat De Boer dat nooit in mijn gezicht heeft gezegd'

Gabigol: 'Wat grappig is, is dat De Boer dat nooit in mijn gezicht heeft gezegd'

Gepubliceerd: vrijdag 30 november 2018 om 20:33vr 30-11-2018 om 20:33

Internazionale haalde in de zomer van 2016 met hoge verwachtingen Gabriel Barbosa binnen, maar de Braziliaanse aanvaller kwam nooit uit de verf in Milaan. Onder meer Frank de Boer, voormalig trainer van de Nerazzurri  uitte kritiek op hem.

Volgens De Boer wilde Gabigol niet hard werken. "Wat grappig is, is dat hij dat nooit in mijn gezicht heeft gezegd. Hij heeft het er nooit over gehad", zegt de 22-jarige aanvaller tegen The Daily Mail. "Hij was mijn trainer en had wat kunnen zeggen. Toch zie ik dit als een poging van hem om mij te helpen veranderen wat ik moet veranderen. Het stoort mij niet, ik respecteer zijn mening."

Inter verhuurt Gabigol momenteel aan Santos, maar in januari keert hij terug naar Italië. Of de dribbelaar daadwerkelijk weer het shirt van Inter aantrekt, is de vraag. Premier League-clubs als Everton, West Ham United en Crystal Palace zouden zijn komst wel zien zitten. "Dat zijn grote clubs met spelers van topkwaliteit", reageert Gabigol op de geruchten.

De Braziliaan lonkt nadrukkelijk naar een overstap. "Hopelijk zal iedereen tevreden zijn als we een overeenkomst bereiken. Er zijn veel partijen betrokken, vooral Inter, dat mijn rechten nog heeft. Het is nog niet besloten, maar de kans dat ik in Brazilië blijf is klein. De Premier League trekt mij heel erg aan. Er hebben daar altijd geweldige aanvallers gespeeld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws