Boze supporters komen verhaal halen bij FC Twente: Dit is natuurlijk pijnlijk

Boze supporters komen verhaal halen bij FC Twente: "Dit is natuurlijk pijnlijk"

Gepubliceerd: zaterdag 1 december 2018 om 10:21za 01-12-2018 om 10:21

FC Twente ging vrijdagavond verrassend met 2-5 onderuit tegen Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Na afloop waren de fans van de Tukkers niet blij. Wout Brama en zijn medespelers kregen dat flink te horen.

"Dit is natuurlijk pijnlijk. Het publiek heeft zich tijdens de wedstrijd nog redelijk rustig gehouden, maar daarna krijg je een terechte reactie", vertelt hij aan FOX Sports. "Als er feest is in de Grolsch Veste maak je ook een ronde en wil iedereen erbij zijn. Als je verliest moet je het ook doen. Dat hoort bij deze club. Het is pijnlijk, maar het hoort erbij."

De boze Twente-fans zongen onder meer 'schaam je kapot'. "Als je 5-2 verliest schaam je je altijd, of dat nou tegen Jong Ajax, Top Oss of tegen AZ in de Eredivisie is. Thuis mag je sowieso niet verliezen en dan ook nog 2-5. Dan snap ik dat het publiek een reactie geeft en daar ben ik ook helemaal niet op tegen. Ik vind het prima, zolang het maar na de wedstrijd is", zegt Brama.

Door de nederlaag heeft Twente verzuimd om in punten gelijk te komen met koplopers Go Ahead Eagles FC Den Bosch en Sparta. De Tukkers staan op een vijfde plaats.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws