Spel Fenerbahçe: club ontkent uitspraken Koeman in interview

Spel Fenerbahçe: club ontkent uitspraken Koeman in interview

01-12-2018 11:15 Laatste update: 13:45
14

Fenerbahçe ontkent dat Erwin Koeman een interview aan De Telegraaf heeft gegeven waarin hij speculeert over zijn toekomst. De Turkse club benadrukt in een statement dat de trainer nooit iets over zijn toekomst heeft gezegd.

In de vrijdageditie van De Telegraaf staat een interview met Koeman, waarin hij spreekt over wat hem mogelijk te wachten staat in Turkije. "Het kan een dag zijn of een week. Maar ik denk eigenlijk niet dat het veel langer gaat duren", zo werd Koeman geciteerd door de ochtendkrant.

"Ik zie het wel, maar ik geloof niet dat het tot de jaarwisseling zal zijn. Dat kan ik me niet voorstellen, dat zijn nog zeven wedstrijden. Het is afwachten wat de club precies wil. Daar wacht ik op natuurlijk."

Fenerbahçe laat zich zaterdagochtend horen en claimt dat Koeman dit nooit gezegd heeft. 'Erwin Koeman, onze trainer, heeft geen statement afgegeven tegen welke krant dan ook. Dezelfde inhoud wordt nu nog steeds voorgeschoteld aan het publiek. We willen dit graag bekendmaken aan de mensen.'

Wat de reden van Fenerbahçe is om voor deze opmerkelijke tactiek te kiezen, is onbekend. Het interview heeft volgens informatie van onze redactie wel degelijk plaatsgevonden.