Berghuis: 'Hij is niet heel blij, maar die jongen is echt goed. Leuk voor hem'

Berghuis: 'Hij is niet heel blij, maar die jongen is echt goed. Leuk voor hem'

02-12-2018 17:38
23

Steven Berghuis is blij met de overwinning van Feyenoord op PSV. De Rotterdammers wonnen in de eigen Kuip met 2-1 van de Eredivisie-koploper. Berghuis looft vooral de rol van Sam Larsson.

"We moeten altijd zo'n eerste helft afleveren, dat moet gewoon de norm zijn”, reageert Berghuis bij FOX Sports. Feyenoord overtuigde eindelijk. "Er zit zo veel meer in deze ploeg. Ik weet niet waar het aan ligt. Misschien is het dat we in deze wedstrijd niet mogen verslappen want dan wordt een fout wel meteen afgestraft."

Als Feyenoord donderdag VVV-Venlo verslaat, dan is het verschil met koploper PSV nog maar zeven punten. Berghuis weet nog niet of zijn ploeg dan terug in de titelrace is. "Eerst maar eens van VVV winnen. Dan zien we wel verder. Deze wedstrijd moesten we winnen. Ik denk dat je dat ook wel hebt kunnen zien."

De Feyenoorder, die na het uitvallen van Jordy Clasie de aanvoerdersband droeg, is blij met Sam Larsson. De Zweed maakte de 2-0. "Geweldige goal", oordeelt Berghuis. "Sam heeft laten zien wat 'ie kan. Hij is echt een goede voetballer. Als ik hem zelf spreek, is hij ook nog niet echt heel blij. Maar die jongen is echt goed, dus leuk voor hem."