Paris Saint-Germain morst na vijftien speelronden punten in Frankrijk

02-12-2018 23:06
17

Paris Saint-Germain heeft voor het eerst dit seizoen puntenverlies geleden in de Ligue 1. Na veertien overwinningen op rij struikelde de Franse grootmacht over Bordeaux: 2-2.

Er was lang geen vuiltje aan de lucht voor PSG, dat na 35 minuten de leiding nam via Neymar. De Braziliaan stond op de penaltystip en passeerde de Bordeaux-doelman met een bekeken schot.

Vlak na rust kwam Bordeaux verrassend op gelijke door Jimmy Briand, waarna Kylian Mbappé PSG leek te redden. Niets bleek minder waar, want vlak voor tijd zorgde Andreas Cornelius voor een verdiend gelijkspel voor Bordeaux.

Een grote tegenvaller voor PSG is de blessure van Neymar, die zich in de tweede helft moest laten wisselen. Het is niet duidelijk hoe de Braziliaan eraan toe is. Ondanks het puntenverlies blijft PSG een voorsprong van veertien punten houden op nummer twee Montpellier.