Verbazing om reserverol bij Vitesse: 'Ik ben hier niet blij mee, ik speel goed'

Verbazing om reserverol bij Vitesse: 'Ik ben hier niet blij mee, ik speel goed'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 08:30ma 03-12-2018 om 08:30

Navarone Foor is ontstemd door het besluit van trainer Leonid Slutsky om hem te 'degraderen' naar de Vitesse-bank. Het moet 'een incident' zijn, zegt hij.

Foor zat zaterdagavond tegen FC Emmen (1-1) de eerste zeventig minuten op de bank. Zijn reserverol kwam uit de lucht vallen, vertelt de 26-jarige middenvelder aan de Gelderlander. "Het is een tactische keuze. Dat kan, maar daarmee hoef ik het dan nog niet eens te zijn."

"Ik ben hier niet blij mee", aldus Foor. "Ik ben topsporter. Ik wil het hoogste. De bank is dat niet. De bank is vooral koud. Zelfs met een dekentje erbij. De bank is helemaal niets. Zeker niet als je je in mijn positie verplaatst. Ik beleef een goed seizoen. Ik speelde alles. Dan doet dit pijn."

De relatie met Slutsky is prima, benadrukt Foor. "De trainer maakt een andere overweging. Dat is zijn goed recht. Ik accepteer dit ook. Ik ga echt niet muiten. De trainer heeft me dit allemaal heel netjes verteld. Maar ik neem wel aan dat dit een eenmalige vergissing is, haha. Ik ga ervan uit nu weer in de basis terug te keren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws