Van Hanegem heeft 'punt van zorg' na Feyenoord-PSV: 'Ik zie dat wekelijks'

Van Hanegem heeft 'punt van zorg' na Feyenoord-PSV: 'Ik zie dat wekelijks'

03-12-2018 11:50
23

Het baart Willem van Hanegem zorgen dat er haast tijdens elke wedstrijd van Feyenoord spelers last krijgen van kramp. De voormalig speler en trainer van de Rotterdamse topclub schrijft dat in z'n column in het Algemeen Dagblad. 

Van Hanegem was onder de indruk van de prestatie van Feyenoord tegen PSV. 'Wat wel een punt van zorg is, is het feit dat ik vrijwel wekelijks spelers met kramp op het veld zie liggen bij Feyenoord. De inhoud ontbreekt duidelijk bij heel veel spelers, ook natuurlijk omdat de clubleiding het tweede elftal totaal niet serieus neemt', schrijft De Kromme. 

'Terwijl Ajax en PSV juist zo veel sterker zijn geworden door de tweede elftallen met weerstand te laten spelen', voegt Van Hanegem daar direct aan toe. 

Berghuis
Uitblinker Steven Berghuis roept gemengde gevoelens bij hem op. 'Berghuis moet zich eens realiseren dat hij alles heeft om ook bij het opgeleefde Oranje een rol te spelen. Maar dan moet bij hem wel het kwartje vallen.'

'Ik zag hem tegen PSV uitstekend beginnen, maar in de slotfase probeerde hij opeens weer iedereen door de benen te spelen. In een fase dat het slechts 2-1 stond en het gevoel bij een gelijkmaker - hoe onterecht dat ook was geweest - heel anders had kunnen zijn.'

Lees ook: Van Hanegem reageert op 'droge ogen' Van Bommel: 'Noem één PSV'er die goed was'