Zussen Ronaldo halen uit: 'Een verrotte wereld met maffia en dat godvergeten geld'

Zussen Ronaldo halen uit: 'Een verrotte wereld met maffia en dat godvergeten geld'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 08:12di 04-12-2018 om 08:12

Cristiano Ronaldo kwam maandagavond niet verder dan de derde plaats in de Gouden Bal-verkiezing. De Portugese ster moest toezien hoe voormalig Real Madrid-ploeggenoot Luka Modric met de prijs aan de haal ging. De uitslag kan op weinig sympathie rekenen bij zijn zussen.

Elma Aveiro haalt op social media hard uit naar de gang van zaken. 'Helaas is dit de wereld waarin we leven. Een verrotte wereld met maffia en dat godvergeten geld. De kracht van God is vele malen groter dan al deze verrotting. God neemt zijn tijd, maar zal niet falen', schrijft ze. Ze krijgt bijval van zus Katia, die net als haar zus een foto publiceert waarin CR7 te zien is als Gouden Bal-winnaar.

'De beste speler in de wereld… voor degenen die het voetbal begrijpen natuurlijk', luidt het bijschrift van Katia. De 33-jarige Portugese ster was maandag overigens niet aanwezig bij de uitreiking in Parijs. Net als Lionel Messi won Ronaldo de Gouden Bal al vijf keer.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melhor jogador do mundo ..... para quem entende de futebol ,claro ...#tou preocupadacomofututodofutebol #melhordomundocr7 #cr7 #boladeouroédele #museucr7 #futeboléele #deusnocomando🙏

Een bericht gedeeld door Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) op

Poll

Verdient Modric de Ballon d'Or?

(12062 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws