Lachende Van der Vaart: 'Ik zei tegen Ramos: gaat niet gebeuren, wegwezen'

Lachende Van der Vaart: 'Ik zei tegen Ramos: gaat niet gebeuren, wegwezen'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 11:49di 04-12-2018 om 11:49

Sergio Ramos heeft als rechtsback een plekje gekregen in het favoriete elftal van Rafael van der Vaart. Op verzoek van Voetbal International stelde Van der Vaart een team samen met spelers waar hij tijdens zijn actieve carrière mee samen heeft gespeeld. 

Bij Real Madrid leerde de oud-international Ramos kennen. "Het was toen een grote flierefluiter. Bij een vrije trap kwam-ie aanlopen en wilde hij Wesley Sneijder en mij wegsturen. Toen moesten wij zeggen: jij bent rechtsback, gaat niet gebeuren, haha. Wegwezen", aldus Van der Vaart voor de camera van VI

"Hij was echt zo'n mannetje dat van veertig meter op doel ging schieten. Hij werd zelfs uitgefloten door de fans van Real. Als je 'm nu ziet... Toen zag je wel al aan alles dat het absolute top was. Alleen: wordt iemand normaal? Hij kreeg een gezin, ik denk dat zoiets ook helpt bij die gasten."

"Een jaar geleden zag ik hem in Sevilla. Toen merkte je hoe volwassen hij is. Ramos is echt een vent geworden. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt."

Poll

Is Sergio Ramos de beste verdediger ter wereld?

(2357 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws